Despre SCnet

Societatea Shopping Center Network SRL (pe scurt SCnet) face parte din grupul SCnet World si este prezenta pe piata din Romania din anul 2010, desfasurand activitati de publicitate pentru companii. De la infiintare si pana astazi, comunitatea SCnet din Romania include peste 1.100 de societati comerciale si peste 80.000 de membri.

SCnet functioneaza ca o comunitate de cumparatori si comercianti uniti de interese comune: consumatorii cauta ofertele speciale ale comerciantilor, iar comerciantii cauta sa atraga cat mai multi clienti.

Shopping Center Network SRL a lansat, in colaborare cu Euronet 360 Finance Ltd., cardurile SCnet Prepay emise sub sigla MasterCard®. Aceste carduri prepaid, disponibile in trei variante – Young, Classic si Gold – reprezinta o premiera pe piata din Romania, fiind o metoda rapida, sigura si avantajoasa de administare a banilor.

Tinta SCnet este aceea de a deveni cea mai dinamica, moderna si extinsa retea de shopping din Romania cu peste 2 000 000 membri si 25 000 parteneri comerciali inregistrati in sistem. Cardul SCnet Prepay Mastercard® este special conceput pentru atingerea acestui scop.